Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کارشناسان فوتبال در این برنامه تلویزیونی اشاره کردند: تساوی یک بر یک برزیل و سوئیس موجب شد که صربستان در صدر گروه خود قرار بگیرد و می توان شگفتی های دیگر را در ادامه مسابقات جام جهانی روسیه انتظار داشت.
رقابت های گروه ئی جام جهانی 2018 یکشنبه شب با انجام دو بازی پیگیری شد و طی آن برزیل با نتیجه یک بر یک برابر سوئیس متوقف شد و صربستان با یک گل کاستاریکا را مغلوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر اظهارات مفسرین ورزشی صربستان، اکنون نمی توان پیش بینی کرد که چه تیم هایی از این گروه بالا می روند اگر صربستان در مسابقه با سوئیس بتواند با نتیجه مساوی زمین را ترک کند در اینصورت احتمال صعود آن به دوره بعدی مسابقه زیاد خواهد بود.
مفسرین ورزشی صربستان همچنین بازی بازیکنان سوئیس را بسیار خوب توصیف کرده و گفتند که سوئیس توانست با شوت های کوتاه خطرات زیادی را برای دروازه برزیل ایجاد کند و خط دفاعی سوئیس نیز بسیار هوشیارانه عمل کرده و تمامی حملات بازیکنان برزیل را مهار کردند.
در این برنامه با تشریح پیروزی یک بر صفر تیم ملی صربستان بر کاستاریکا گفته شد:تیم ملی فوتبال صربستان با گلی که در دقیقه 56 بازی توسط آلکساندر کولاروف از یک ضربه آزاد درون دروازه کاستاریکا قرار داد توانست با 3 امتیاز موقعیت خود را در گروه E تضمین کند. تیم صربستان با استفاده از فضای مناسب در میانه بازی به عنوان یک تیم متحد عمل کرد و در اولین مسابقه در جام جهانی 2018 در روسیه گام بلندی را برداشت.
مفسرین ورزشی صرب همچنین اشاره کردند: حملات صرب ها بر دروازه حریف بعد از زدن گل در نیمه دوم کاهش و بازیکنان صرب بیشتر ترجیح دادند که تا پایان بازی تنها گل خود را حفظ کنند. خط وسط صربستان با حملات متعدد توانست از حملات تیم مقابل جلوگیری کند. بیشتر حملات تیم ملی صربستان از ناحیه چپ و وسط صورت گرفت.
بنا به اظهارات آنها، بازیکنان تیم صربستان در نیمه دوم مسابقه در برابر کاستاریکا با صبر و حوصله منتظر اشتباه تیم حریف بودند و فشار زیادی را به خط دفاعی کاستاریکا وارد کردند، این فشارها در دقیقه 56 به ثمر رسید.
کولاروف،کاپیتان تیم ملی صربستان توانست با ضربه آزادی که با پای چپ آن را زد، گل پیروزی را برای کشورش به ارمغان بیاورد. تیم کاستاریکا پس از دریافت گل فشار زیادی را بر دروازه صربستان جهت مساوی کردن نتیجه مسابقه وارد کرد ولی خط دفاعی صربستان تمامی این فشارها را دفع کرد.
این اولین پیروزی صربستان در جام جهانی 2018 در روسیه از سال 1998 است. صربستان مسابقه بعدی خود را در 22 ژوئن ( یکم تیرماه) در شهر کالینینگراد روسیه در ساعت 20 شب به وقت محلی با سوئیس انجام می دهد و در همان روز نیز کاستاریکا با برزیل مسابقه دارد.
مفسرین ورزشی صربستان روحیه و قدرت بدنی بازیکنان این تیم را خوب توصیف کرده و گفتند که اکنون تیم ملی صربستان با این پیروزی می تواند با روحیه بسیار بالا در برابر تیم ملی سوئیس ظاهر شود.
مقامات بلند پایه صربستان پیروزی فوتبالیست های کشورشان را در اولین بازی در مسابقات جام جهانی فوتبال 2018 در روسیه جشن گرفتند و این پیروزی را به تیم ملی تبریک گفتند. همچنین شهروندان صربستان نیز با جمع شدن در میادین شهر در بلگراد ( پایتخت) و دیگر شهرهای کشور جشن و شادمانی کردند.
آلکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نمی تواند خوشحالی خود را از موفقیت بازیکنان تیم ملی کشورش پنهان کند، گفت: خوشحال هستم و بخاطر بازی عالی این جوانان که در این مسابقه پیروز شدند، افتخار می کنم.
تیم ملی صربستان که در گروه E جام جهانی 2018 روسیه با برزیل، سوئیس و کاستاریکا هم گروه است، پس از بازی روز یکشنبه - 27 خرداد با کاستاریکا در شهر سامارا، در روز جمعه 22 ژوئن ( یکم تیر ماه) به مصاف تیم ملی فوتبال سوئیس و سومین بازی اش را در گروه خود در روز چهارشنبه 27 ژوئن (6 تیرماه) با تیم ملی برزیل انجام می دهد.
تیم ملی فوتبال صربستان در مسابقات دوستانه که در اتریش انجام شد، در بازی با تیم ملی فوتبال شیلی یک بر صفر شکست خورد و برابر بولیوی با نتیجه پنج بر یک به پیروزی دست یافت.
تیم ملی فوتبال صربستان تاکنون 11 بار در جام های جهانی حضور داشته است و برای دوازدهمین بار در جام جهانی 2018 روسیه شرکت کرده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟

باید از همتی سوال کرد، با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ و رویدادی در این دولت را با تحلیل‌های عجیب و غریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است! - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالناصر همتی؛ رئیس کل اسبق بانک مرکزی در ماه‌های اخیر در قالب یک اینفلوئنسر فضای مجازی ظاهر شده و با تحلیل‌های ضد و نقیض تلاش می‌کند به هر قیمتی نام خود را مطرح کند. مقایسه انتقادهای اکنون همتی با عملکرد او در گذشته نشانه‌هایی از خودزنی دارد.

پررویی به سبک همتی؛ چطور بعد 6 سال یاد سفره مردم افتادی؟

 

فضاحت برخی انتقاداتش به گونه‌ای آشکار است که افراد مطلع نسبت به عملکرد او در دوران ریاستش بر مسند رئیس کل بانک مرکزی را به خنده وا میدارد.

دوره ریاست همتی بر بانک مرکزی از سوم مرداد ماه 1397 تا نهم خردادماه سال 1400 بوده است. برخی اقتصاددانان این دوره را دوران سیاه متغیرهای پولی نامگذاری کرده‌اند.

شکست همتی در جایگاه ریاست بانک مرکزی

همتی همان فردی بود که در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی، دستور عدم انتشار آمارهای نرخ تورم از آذرماه 1397 را داد. در مرداد ماه 1397 و زمانی که همتی بر جایگاه ریاست بانک مرکزی تکیه زد، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی 24.2 درصد و تورم 12ماهه مصرف‌کننده نیز 11.5 درصد بود اما به واسطه ولنگاری نظارت بر شبکه بانکی و متغیرهای پولی کشور در زمان همتی در اردیبهشت 1400 تورم نقطه به نقطه به 54.6 درصد و تورم 12ماهه نیز به 51.8 درصد رسید.

در زمان همتی و در اردیبهشت 1400، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در کشور به رقم بی‌سابقه 103.1 درصدی رسید و تورم 12 ماهه تولیدکننده نیز با جهش شدید از 14.2 درصد در مرداد 1397 به 68.3 درصد افزایش یافت. 

نرخ رشد پایه پولی که مرداد 1397 به 20.3 درصد رسیده بود در اردیبهشت 1400 به 31.5 درصد رسید و نرخ رشد نقدینگی نیز در این مدت از 20.5 درصد به 38.8 درصد رسید.

آقای همتی فکر می‌کند حافظه تاریخی مردم از بین رفته و با تحلیل‌های پوپولیستی قصد پاک کردن عملکرد سیاه خود از اذهان عمومی را دارد. او در صدد مقاصد سیاسی خود به اخلاق علمی و حرفه ای پشت پا می‌زند و بی مهابا به دنبال انتقاد از این و آن است. وگرنه سلطان چاپ پول با عملکردی که داشته نباید حتی روی تحلیل و انتقاد پشت درب‌های بسته کلاس درس در دانشگاه‌ها را داشته باشد؛ چرا که هر کلمه‌ او می‌تواند با پرسش، چرا شما این کار را نکردید؟ قطع شود!

سلطان چاپ پول که بود و چه کرد؟

همتی در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی در سال های 1398 و 1399 معادل 238 همت بخاطر تامین منابع ریالی ارز 4200 تومان بر پایه پولی بانک مرکزی اضافه نمود که این رقم با احتساب متوسط 7.3 ضریب فزاینده نقدینگی یعنی فقط در نتیجه اقدامات همتی بیش از 1737 همت بر نقدینگی کشور اضافه شد. لقب سلطان چاپ پول پس از این اقدامات به همتی داده شد و او هنوز هم این لقب را یدک می‌کشد.

التهابات ارزی و جهش 223درصدی نرخ دلار در دوران همتی

همتی که دائما درباره بازار ارز و اقدامات دولت در حوزه ارزی تئوری و راهکار می دهد, در دوره مدیریت خود یکی از بدترین دوران مدیریت بازار ارز را سپری کرد و در بخشی از دوران مدیریت وی کشور دچار بی ثباتی و نوسانات متعدد نرخ ارز بود و جهش سنگین ارزی رقم خورد؛ به طوری که نرخ دلار در ابتدای ریاست وی 8500 تومان بود اما در آخر با جهش 223 درصدی در بعدا ز دو سال و نیم, دلار 27500 تومانی را تحویل دولت سیزدهم داد!

بی توجهی به اجرای قانون چک و اصلاح نظام بانکی

قانون جدید چک نیز که در سال 1397 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید به همت همتی در طول سال‌های حضور او در بانک مرکزی اجرایی نشد و تا رفتن او از بانک مرکزی معطل ماند. قانونی که پس از اجرا در دولت سیزدهم توانست آمار چک های برگشتی و زندانیان مرتبط با جرایم چک را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد و اعتبار را به این ابزار معاملاتی بازگرداند.

حتی تسهیل ارائه خدمات بانکی به مردم نیز در دستور کار آقای همتی نبوده و هیچ تغییری در سختگیری بانکها در پرداخت تسهیلات خرد یا پیشرفت در رویه های غیرحضوری خدمات بانکی صورت نگرفت و تنها نقش همتی در بانک مرکزی پیشرانی برای تشدید هدررفت منابع ارزی کشور، جهش های ارزی، ناترازی شبکه بانکی و عدم توجه به اصلاح نظام بانکی بوده است.

خدشه بر اعتماد به بانک مرکزی؛ میراث همتی

شاید بتوان تنها دستاورد همتی در زمان ریاستش بر بانک مرکزی را کلید خوردن ادغام چندین بانک ناتراز دانست که آن هم باز نه به همت همتی بلکه با فشارهای بیرونی و به پیشنهاد نهادهای دیگر انجام شد.

باید از همتی سوال کرد؛ چرا مانع کنترل متغیرهای پولی کشور شد؟ چرا از اصلاح نظام بانکی سر باز زد؟ چرا قانون جدید چک را اجرایی نکرد؟ چرا با عملکرد بد خود به اعتماد عمومی نسبت به بانک مرکزی صدمه زد؟

و آخرین سوال اینکه با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ای را با تحلیل‌های عجیب و قریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان اجلاس «صلح اوکراین» اعلام شد/ روسیه دعوت نشد!
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • واکنش کرملین به مذاکرات «صلح اوکراین» در سوئیس در غیاب روسیه!
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • برخورد ۳ دستگاه خودرو حادثه آفرید
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • جدال شمس‌آذر و پیکان در غیاب 4 ستاره!
  • عدو شود سبب خیر؛ این تیم بدون مسابقه قهرمان لیگ شد